Новини

 

Об’єднані наукою

12.11.2015
10 листопада, у Всесвітній день науки в ім’я миру й розвитку, у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочала роботу ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Об’єднані наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень».

Започаткована торік Радою молодих вчених Університету традиція цього разу значно розширила свої представницькі й тематичні обрії, зібравши разом молодих дослідників із багатьох куточків України.

Привітали учасників і заохотили до продуктивної роботи Ярослав Лавренюк, в.о. проректора з наукової роботи, Віталій Чернюк, генеральний директор корпорації «Науковий парк «Київський університет імені Тараса Шевченка». Він розповів про можливості, що надає очолювана ним структура в реалізації інноваційних ідей та запросив до співпраці. Ганна Толстанова - голова Ради молодих вчених Університету наголосила на тому, що саме на межі наук зароджуються найбільші відкриття сучасності і побажала колегам таких відкриттів.

Пленарні лекції, тематика яких стосувалася методологічних принципів міждисциплінарних досліджень (доктор економічних наук Антон Філіпенко), управління проектами (кандидат фізико-математичних наук Володимир Зубченко), проектів Ради молодих учених НАН України (кандидат біологічних наук Олександр Скороход) учасники обговорили в секціях.










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024