Новини

 

Звітний концерт музичного колективу ВІКНУ

09.11.2015
На сцені Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся звітний концерт музичних колективів Військового інституту КНУ Тараса Шевченка та окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, які виступали під керівництвом досвідчених диригентів – майорів Юрія Копача та Олександра Голуба.


У концерті взяли участь учасники танцювального гурту “Сту ДЕНС”, вихованці міського центру дозвілля, дует сестер Наруцьких, солісти військових оркестрів.

Гості почули хоровий та естрадний спів, музику різних стилів та комедійні сценки у виконанні солістів та музикантів оркестру.

По завершенню концерту заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик від імені командування Військового інституту та всього особового складу передав теплі слова подяки та нагородив грамотами солістів святкового заходу.

– Це вже третій спільних концерт такого масштабу. Ми високо цінуємо творчі здобутки наших військових оркестрів та висловлюємо сподівання на подальшу плідну співпрацю, – підсумував полковник Кирик.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024