Новини

 

Відбулося листопадове засідання Вченої ради КНУ

02.11.2015
На початку чергового засідання, що відбулося 2 листопада, хвилиною мовчання члени Вченої ради університету вшанували пам'ять двох професорів КНУ - голови Ради ветеранів війни та праці Бориса Цудзевича (ННЦ Інститут біології) та Лідії Воронової (юридичний факультет), які у жовтні цього року відійшли у вічність.




Перш ніж перейти до розгляду питань, що були винесені на порядок денний члени Вченої ради привітали Леоніда Губерського з перемогою у перших в історії КНУ імені Тараса Шевченка виборах ректора і побажали успіхів на цій посаді. У відповідь ректор КНУ академік Леонід Губерський запевнив присутніх, що всі свої зусилля спрямує на розвиток університету, аби досягти стандартів одного з кращих європейських вищих навчальних закладів. Він також вручив державну відзнаку «Заслужений працівник освіти» професору Інституту міжнародних відносин КНУ Зоряні Луцишин.






Члени Вченої ради обговорили кадрові питання про присвоєння вчених звань. Серед основних питань, що розглядалися були: про внесення змін до положення про прийом на навчання за освітнім рівнем «магістр» (доповів проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров); підсумки прийому до докторантури, аспірантури, ад’юнктури у 2015 році (доповів начальник науково-дослідної частини Ярослав Лавренюк); з науковою доповіддю «Архітектори батько і син Беретті та Київ» виступив професор історичного факультету Григорій Савченко.



Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024