Новини

 

Завтра військовий інститут відвідає делегація НАТО

27.10.2015



28 жовтня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з робочим візитом перебуватиме делегація НАТО.

Мета проведення заходу - поінформувати військовослужбовців ВІКНУ про структуру та завдання НАТО на сучасному етапі світової історії, а також про процеси та етапи військового співробітництва Збройних Сил України та НАТО, ініціативи Альянсу, в яких беруть участь Збройні Сили України. Серед питань, що розглядатимуться - операції НАТО у світі, вплив гібридних війн на сучасну беспекову політику НАТО та інформаційні війни.

Очолюють делегацію заступник начальника штабу Стратегічного командування НАТО з операцій з питань планування генерал Єжи Біжевськи та радник Верховного головнокомандувача Об’єднаних Збройних Сил НАТО в Європі Марк Лейті.

Збір журналістів о 08.50 28 жовтня біля КПП Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Ломоносова, 81 а, ст. метро “Виставковий центр”).

Акредитація журналістів за телефоном: (095) 314-07-85, старший офіцер відділення по роботі з особовим складом майор Домбровський Олег Віталійович.

Акредитація обов’язкова і триватиме до 19.00 27 жовтня 2015 року!

Військовий інститут


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024