Новини

 

Керівники ВІКНУ представляли університет на конференції військових ВНЗ

27.10.2015
У Військовій академії (м. Одеса) під керівництвом начальника Генштабу – Головнокомандувача Збройних Сли України генерала армії України Віктора Муженка відбулась науково-практична конференція з питань удосконалення діяльності вищих навчальних закладів країни з урахуванням досвіду проведення АТО.
У ній взяли участь начальник ВІКНУ генерал-майор Віктор Балабін, начальник кафедри загальновійськових дисциплін військового факультету фінансів і права полковник Віктор Шваб та старший викладача підполковник Олександр Борзак.
Впродовж двох днів на конференції обговорювали низку питань, пов’язаних з підвищенням рівня підготовки курсантів, та обмінювалися досвідом щодо використання навчальної та навчально-технічної баз військових вишів.
Учасники провели аналіз підготовки курсантів та роботу керівного складу органів військового управління, військових частин і ВНЗ щодо розподілу випускників. Окрім цього, було обговорено особливості підготовки курсантів за різними офіцерськими військовими спеціальностями та практику проведення занять з вогневої, тактичної, технічної підготовки та водіння.
Другий етап науково-практичної конференції проходив у Центрі забезпечення навчального процесу Військової академії. Там, в польових умовах, учасники конференції ознайомилися з методикою підготовки та проведення занять за предметами навчання з використанням польової навчальної та матеріально-технічної бази.
На підсумковому круглому столі учасники обмінялися думками щодо оптимізації підготовки офіцерських кадрів з урахуванням досвіду проведення АТО на Сході України, опрацювали пропозиції щодо здійснення ротації офіцерів-викладачів до бойових частин та призначення на посади науково-педагогічного складу офіцерів з бойовим досвідом.









Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024