Новини

 

На Prometheus відкрито реєстрацію на два нових цикли курсів

29.10.2015
На сайті неприбуткового освітнього проекту "Prometheus" відкрито реєстрацію на два цикли безкоштовних онлайн-курсів: "Підприємництво" і "Громадянська освіта".




Навчальний цикл "Підприємництво", що складається з 8 курсів, дозволить усім охочим отримати обсяг знань, необхідний для відкриття власного малого бізнесу чи технологічного стартапу. Слухачі дізнаються про всі етапи ведення бізнесу в Україні: від практики підприємництва, менеджменту і маркетингу до юридичних нюансів реєстрації підприємства і сплати податків. Окремої згадки тут заслуговує легендарний курс "Як створити стартап", що восени 2014 року читався в Стенфордському університеті.

До циклу "Громадянська освіта" входять 6 онлайн-курсів, серед яких "Економіка для всіх" (що включає лекцію Богдана Гаврилишина), "Боротьба з корупцією" (серед лекторів - Сергій Лещенко) та курси, присвячені урбаністиці, гендерній рівності та державній політиці. Цикл "Громадянська освіта" - для тих, хто прагне побудувати процвітаючу, справедливу та успішну Україну.

Кожен курс проекту "Prometheus" складається з відеолекцій провідних викладачів найкращих українських вишів та організацій, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, де можна поставити питання викладачу та поспілкуватися між собою. Київський національний університет імені Тараса Шевченка - офіційний партнер громадського неприбуткового проекту "Prometheus".

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024