Новини

 

Презентація Стипендіальної програми "Завтра.UA"

26.10.2015
29 жовтня 2015 року о 15:30 в актовій залі Інституту філології КНУ(бульвар Тараса Шевченка, 14) відбудеться презентація Стипендіальної програми "Завтра.UA" у 2015/16 навчальному році для студентів 3-6 курсів денної форми навчання.

Фонд Віктора Пінчука проводить цей захід вдесяте. Цьогоріч програма має свої особливості.

Запрошуються всі зацікавлені студенти - потенційні конкурсанти Стипендіальної програми "Завтра.UA"!

В рамках презентації Стипендіальної програми відбудеться також зустріч зі стипендіатами різних років молодими журналістами Анастасією Магазовою, Олександрою Азархіною та Юлією Стець. На зустрічі розглядатимуться питання: Як стати молодою та успішною? Що потрібно для зростання в журналістиці? Який освітній бекграунд допоможе стати успішним журналістом? Гендер в журналістиці? Чи складно дівчатам в журналістиці? Як залишатись професіоналом в умовах інформаційної війни? Networking: як правильно будувати ділові контакти?





Інформація про спікерів зустрічі:

Анастасія Магазова – спеціальний кореспондент німецької телерадіокомпанії Deutsche Welle і федеральної газети Die Tageszeitung. З 2012 року висвітлює внутрішньополітичне життя України для європейської преси. Отримала ступінь магістра в Таврійському національному університеті ім. В.І. Вернадського. Закінчила декілька журналістських освітніх програм в Німеччині. Стипендіат програми Zavtra.UA 2009, 2010, 2011.

Олександра Азархіна - продюсер “Громадское на русском” на hromadske.tv Вперше спробувала себе на телебаченні ще в школі — на ДТРК “Крим”, але навчатися поїхала до Києва - випускниця філософського факультету КНУ імені Тараса Шевченка та магістерської програми з політології Московського державного університету. Двічі мала наукові стажування у Парижі, політичний експерт Центру Демократичного Відродження, засновник проекту Smart Fixer Agency. Стипендіат програми Завтра.UA у 2011, 2012, 2013.

Юлія Стець - редактор програми Громадське.Крим на Hromadske.tv, журналіст. Навчалась у Запорізькому національному університеті (2009 -2014 рр), автор проекту Журнал для незрячих дітей "Цибулька" (2014 рік). Стипендіат Завтра.ua 2013, 2014.

Уповноважений представник університету
з контактів із Стипендіальною програмою "Завтра.UA"
А.М.Коновалов


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024