Новини

 

КВНщики поставили діагноз голові журі

23.02.2006
Додаткова чвертьфінальна гра загальноуніверситетського чемпіонату КВН за Кубок ректора відбулась 22 лютого 2006 року в актовій залі головного корпусу Київського університету. За вакантне місце у півфіналі боролися: команда факультету кібернетики “5.50”, географічного факультету “Планета” та економічного “З перцем”.

Питання: а хто ж стане переможцем? тривожило вболівальників до останньої хвилини гри. Після двох конкурсів лідирувала команда “5.50”, випередивши “ З перцем” всього на дві сотих бала. Але в третьому конкурсі географи продемонстрували свої КВНські уміння та навички і журі оцінили їх виступ найвищим балом. У кінцевому результаті виявилось, що команди набрали однакову кількість балів. Судді, звичайно, не розгубилися. Запропонували командам у складі п’яти чоловік залишитись на сцені і зіграти КВН-хокей. Таким чином, члени журі і глядачі задавали командам запитання. Якщо відповідь команди була найдотепнішою, вона залишалась у повному складі. Ті команди, які відповідали гірше, відправляли одного гравця за куліси. Першою з дистанції зійшла команда факультету кібернетики. Перемогу у нелегкій боротьбі за вакантне місце в півфіналі здобула “Планета” географічного факультету.

Під час такого способу визначення переможців, глядачі мали можливість отримати відповідь на велику кількість запитань. Зокрема, Андрію Джеджулі, голові журі, на запитанні: “А Джеджула – це прізвище?” відповіли: “Джеджула – це діагноз”.


Фотогалерея КВН


Наступні >>



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024