Новини

 

Китайський інноваційний досвід буде використаний у КНУ

29.09.2015
З 21 по 25 вересня 2015 року на базі Наукового парку «Zhongguancun» в місті Пекін (Китайська Народна Республіка) за підтримки Народного уряду Пекінського муніципалітету та Пекінського міжнародного бізнес-інкубатора відбувся міжнародний семінар з технологічних інновацій та підприємництва. В ньому взяв участь генеральний директор Наукового парку «Київський університет» Віталій Чернюк.




Участь у такому заході сприяє розвитку корисних зв’язків, обміну знаннями та ідеями серед експертів з управління науковими парками та бізнес-інкубаторами для започаткування міжнародного співробітництва в галузі науки і технологій.

В семінарі взяли участь представники 20 країн світу, яким була надана унікальна можливість презентувати свою країну і організацію, а також вивчити досвід функціонування бізнес-інкубаторів, наукових та науково-технологічних парків в Китайській Народній Республіці та інших країнах.




Програма семінару включала тренінги від китайських експертів, польові виходи в місцеві наукові парки та інкубатори, тематичні дослідження та семінари, як будувати, планувати та управляти науковими парками та інкубаторами з метою сприяння міжнародній кооперації в сфері науки та технологій.





Китайська сторона дуже зацікавилась інноваційними розробками Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що могли б бути впроваджені на базі українсько-китайського науково-технологічного парку.

Отримані в ході семінару-тренінгу знання, інформація та досвід з питань побудови та управління науковими та технологічними парками будуть використані для удосконалення науково-освітнього процесу в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024