Новини

 

Результати голосування співробітників університету, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними штатними працівниками

23.09.2015
Центральна виборча комісія КНУ підбила підсумки таємного голосування співробітників університету, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними штатними працівниками. 22 вересня з 9.00 до 15.00 вони обирали своїх представників, які безпосередньо голосуватимуть за ректора. Шість виборчих дільниць чітко відпрацювали, прийнявши найбільшу кількість виборців близко 9 ранку та під час обідньої перерви з 13 до 14 години. Загалом у виборах взяли участь 1 927 співробітників Університету.

_e_0HhB

_e_0HhB


Відповідно до рішення Центральної виборчої комісії на основі результатів підрахунку голосів на виборчих дільницях було сформовано рейтинговий список працівників, які були внесені в бюлетені для голосування.

Згідно з квотою, що припадає на працівників цієї категорії (підпункт 3 пункту 6.5 Статуту Університету) 190 осіб з рейтингового списку, які набрали найбільшу кількість голосів на виборах буде внесено до списку виборців, які братимуть участь у виборах ректора Університету. .

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024