Новини

 

Спортивне свято до Дня університету

21.09.2015
Цього року традиційне Спортивне свято для студентів І курсу, присвячене Дню університету та Дню працівників фізичної культури і спорту, відбулося 17 вересня в спорткомплексі КНУ. На нього завітало чимало гостей. Серед них заступник голови первинної профспілкової організації Дмитро Чомко, представник відділу з працевлаштування студентів Луїза Павлівна Новохацька, дворазова олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Людмила Костянтинівна Порадник. Підтримати і повболівати за своїх першокурсників прийшли представники Інститутів та факультетів.
Розпочалося свято з відзначення переможців і призерів Спартакіади університету серед студентів 2014-2015 н.р. Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту університету дворазова олімпійська чемпіонка Тетяна Іванівна Кочергіна та гості свята вручили кубки і грамоти переможцям та призерам минулорічної Спартакіади. А потім першокурсники всіх інститутів та факультетів (всього 19 команд) провели свої перші в стінах університеті змагання в спритності і швидкості. Не
зважаючи на запеклі вирії на спортивному майданчику, за гучної підтримки чисельної кількості вболівальників свято пройшло в емоційній дружній атмосфері. Ще довго по закінченні змагань студенти весело обговорювали свої вдалі і не дуже старти, знайомилися і спілкувалися між собою. За підсумками змагань переможцем перших змагань стала команда економічного факультету, друге місце посіла команда Інституту філології, на третьому місці - команда юридичного факультету.
Крім участі в захоплюючих та емоційних естафетах гості та учасники свята побачили виступи вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл зі спортивної аеробіки та карате-до, які продемонстрували спортивне шоу та заслужили овації від глядачів.
Родзинкою свята став виступ студентки-першокурсниці, кандидата в майстри спорту України з художньої гімнастики, яка грацією та майстерністю зачарувала усіх присутніх.
Вітаємо переможців!
А всім бажаємо здоров’я, успіхів у навчанні, нових досягнень і гарного настрою щодня!

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу








































Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024