Новини

 

На історичному урочисто відкрили нову аудиторію

15.09.2015
Всього півроку знадобилося всесвітньовідомій компанії MasterCardEurope, щоб перетворити традиційну лекційну аудиторію на сучасну, стильну, європейського зразка, відкриття якої відбулося 15 вересня 2015 року.




Генеральний директор представництва MasterCardEurope в Україні й Молдові Віра Платонова , до речі, випускниця Інституту міжнародних відносин КНУ, зазначила, що, працюючи над проектом, неодноразово згадувала слова Тараса Шевченка із листа до М. Костомарова «…коли б то Бог дав мені притулитися до університету, дуже добре було б …». Отож цей проект і став для нас такою чудовою нагодою притулитися до рідного університету. Ми намагалися поєднати його історію і сучасність», - зауважила вона.




Ректор університету Леонід Губерський подякував інвесторам, зазначивши, що кожен такий внесок допомагає підвищити якість освіти і зробити умови її здобування комфортними. «Вкладаючи інвестиції в розвиток науки, ми забезпечуємо гідне майбутнє своїй країні. Ми горді з того, що наші випускники це розуміють », - підкреслив ректор.










Червону стрічку перерізано. «Від класики до хай теку виявляється всього півроку. Якби мене із закритими очима провів і посадив у цій аудиторії, то я б не відразу збагнула, що це мій рідний історичний факультет», - ділиться враженнями одна із студенток.

« Історичний факультет – сучасний, креативний і завжди відкритий для співпраці з усіма хто цього бажає", - зазначив на завершення декан факультету Іван Патриляк.




























Тетяна Воротняк
Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024