Новини

 

Інформаційне повідомлення від Центральної виборчої комісії КНУ

09.09.2015
Центральна виборча комісія КНУ з проведення виборів ректора повідомляє, що відповідно до підпункту 9 пункту 6.4 Статуту Університету Комісія розпочинає процедуру проведення виборів після отримання списку кандидатів на посаду ректора від Організаційного комітету Університету, якому цей список передає Міністерство освіти і науки України протягом десяти календарних днів від дати завершення терміну подання претендентами документів (20 вересня – термін завершення подачі документів претендентами на посаду ректора Університету).

Пункт 6.4, підпункт 9 Статуту Університету: «Центральний орган виконавчої влади у сфері освіти і науки протягом десяти календарних днів від дати завершення терміну подання претендентами документів направляє до Організаційного комітету Університету із виборів ректора список кандидатів на посаду ректора (далі – Кандидат), які відповідають зазначеним вимогам, для проведення голосування. Голова Організаційного комітету реєструє список кандидатів у канцелярії Університету та у той самий день передає голові Виборчої комісії Університету. Голова Виборчої комісії Університету збирає комісію та у протоколі засідання фіксує факт отримання списку Кандидатів. Комісія розпочинає процедуру проведення виборів».

Акредитація засобів масової інформації, розгляд заяв від кандидатів про допуск спостерігачів на виборчі дільниці розпочнеться наступного дня за днем передачі Організаційним комітетом пакету документів до Виборчої комісії Університету.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024