Новини

 

П'ята HR-школа відкрила свої двері для майбутніх фахівців

08.09.2015
7 вересня 2015 року в стінах Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочала свою роботу вже п’ята «HR-школа». Це унікальний безкоштовний проект для студентів та всіх бажаючих працювати й розвиватися в сфері HR.

Метою даного заходу є ознайомлення слухачів з тим, хто такий HR, чим він займається та які його основні обов’язки. За словами ініціатора проекту Володимира Швеця, сфера HR тільки починає розвиватися в Україні, а потреба компаній в кваліфікованому працівникові даного напряму дуже висока вже сьогодні. А тому, всі спікери «HR школи» - це висококваліфіковані фахівці провідних компаній України. Вони з радістю діляться своїми знаннями та досвідом з учасниками проекту.

За п’ять років діяльність «школи» набула значного розголосу та стала однією з найкращих, де готують справжніх HR менеджерів.

Вже в перший день учасники мали змогу дізнатися хто такий HR та які його основні обов’язки та засоби при роботі, напрями роботи та основна мета. Такими знаннями ділилася Ганна Кучма – HR business partner ISG Ukraine. Вона не просто розповіла про професію HR, а й поділилася власною історією успіху, дала певні практичні поради. Після лекції між спікером та слухачами виникла жива бесіда: Ганна із задоволенням відповідала на запитання, а учасники проекту не змушували себе чекати. Всі залишилися задоволені й отримали те, за чим прийшли. Та й після цього слухачі «школи» не хотіли відразу відпускати спікера – розмови вже проходили в приватній формі, але не менш продуктивно та цікаво.

Опісля знайомства з професією всі учасники мали змогу познайомитися один з одним в приємній та дружній атмосфері. Кожен із задоволенням розповідав про себе цікаві факти, ділився своїми захопленнями та метою, з якою прийшов на цей проект. І вже до кінця зустрічі відчувалося, що перед нами створюється справжня команда майбутніх професіоналів.
Хочемо підкреслити, що КНУ ім. Т. Шевченка досить часто надає таку можливість для проведення подібних заходів в своїх стінах. Вдячні Володимиру Швецю за таку прекрасну ідею та її реалізацію. Бажаємо процвітання проекту та вдячних слухачів, майбутніх HR-ів, котрі виведуть нашу країну на новий рівень!







Анастасія Густодим

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024