Новини

 

Вітаємо з Днем Незалежності!

20.08.2015
Шановні студенти, викладачі та співробітники Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди великого національного свята – Дня незалежності України!

Наша країна, наш народ уже 24-й раз відзначає День здобуття незалежності своєї держави. Роки незалежності для всіх нас стали випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. Не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі, тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано багато життів і пролито багато крові наших предків. І сьогодні на сході країни у боротьбі з жорстоким ворогом, який посягнув на суверенітет і цілісність нашої держави, гинуть наші героїчні захисники і страждають безневинні наші співвітчизники.

Упевнений у мирному і безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим свідоміше ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого рідного дому та своєї України.

Від усієї душі зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

З великим святом Вас!

З глибокою повагою,
Ректор
Л.В.Губерський



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024