Новини

 

Інформаційна сесія програми «Горизонт 2020»

30.06.2015
23 червня 2015 року представники Національного Контактного Пункту «Горизонт 2020» (НКП)Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели виїзну інформаційну сесію, що пройшла у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича та була організована спільно із місцевим Регіональним Контактним Пунктом «Горизонт 2020».

Експерт НКП «Горизонт 2020», докторант ННІ «Інститут геології» Олександр Меньшов розповів зацікавленим викладачам, науковцям, аспірантам та студентам про можливості програми за напрямками «Дії Марії Склодовської-Кюрі» та «Майбутні і нові технології». Розглядалися питання реалізації виходу комерційних проектів з R&D компонентою на ринок за допомогою програми «Майбутні та нові технології», а також можливості наукового трансферу програми «Дії Марії Склодовської-Кюрі».

Нагадаємо, що метою роботи НКП – є реалізації положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, відповідно до Угоди між Україною та ЄС про наукове і технологічне співробітництво та з метою розширення участі української сторони у проектах програми «Горизонт 2020».




О. Меньшов

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024