Новини

 

Перші журналісти з подвійними українсько-польськими дипломами

26.06.2015
Програма подвійних дипломів Інституту журналістики та Факультету політичних наук і журналістики Університету імені Адама Міцкевича у Познані має перших випускників! Урочистості з нагоди закінчення магістратури відбулися у студентів Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка у Познані (Республіка Польща). 12 студентів спеціальності «Медіакомунікації» засвідчили успішне завершення навчання за програмою подвійних дипломів. Запроваджена два роки тому, Програма відкрила можливості одночасно отримати два дипломи, навчаючись два семестри у Києві, а два – у Познані.
У проведенні Абсолюториуму в Університеті імені Адама Міцкевича взяли участь директор Інституту журналістики Володимир Різун та доцент кафедри соціальних комунікацій Інституту Тарас Петрів.

«Два роки! Два дипломи! Дві країни! Два університети! Наш університет, наш ІЖ в моїх очах піднялися ще на багато сходинок!» - емоційно коментує участь у програмі магістрантка Валерія Фадєєва.

«Програма подвійних дипломів, запропонована в ІЖ, дала нам значно більше ніж два дипломи найкращих університетів України та Польщі. Ми отримали безцінний досвід, познайомилися с безліччю нових та цікавих людей, вивчили ще одну мову», - додає учасниця Програми Олександра Паскаль.

Навчаючись в Інституті журналістики на магістерському напрямі з медіакомунікацій, студенти мають можливість обрати у Польщі журналістику, рекламу та промоцію чи управління бізнес-комунікаціями. Цього року для наступних учасників Програми у Польщі стане доступною ще одна спеціальність – спортивна журналістика та управління спортом.

«Рекомендую програму усім, хто прагне не лише нових знань, але й відповідей та вказівок у пошуках свого покликання у професії та житті і хоче отримати досвід якісної європейської освіти», - підсумовує дворічне навчання за програмою Леонід Княжицький.











Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024