Новини

 

Фахівці Державної міграційної служби підвищили кваліфікацію в ІПО

25.06.2015
З 15 по 20 червня 2015 р. у Навчально-науковому центрі державного управління та фінансового контролю Інституту післядипломної освіти проходили підвищення кваліфікації 35 фахівців Державної міграційної служби з усіх областей України. Слухачі протягом тижня інтенсивних занять опанували 72- годинний курс програми «Міграційні процеси в Україні».

Програмою навчання були передбачені актуальні питання організації роботи в пунктах тимчасового розміщення біженців, системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян, урегулювання та порядок видачі біометричних паспортів, інші аспекти роботи міграційної служби. лекторів Заняття проводили викладачі університету та фахівці центрального апарату Державної міграційної служби. Усі 35 слухачів успішно склали випробування, а 11 фахівців ДМС (32%) отримали відмінні результати.

На врученні свідоцтв про підвищення кваліфікації державного зразка, начальник управління кадрового забезпечення та антикорупційного моніторингу ДМС Леся Бортницька підкреслила важливість постійного удосконалення знань фахівців міграційної служби та подякувала керівництву університету за плідну співпрацю в цій сфері.

Зважаючи на важливе соціальне значення організації та контролю в сфері міграції, між університетом та Державною міграційною службою у 2013 році була укладена угода про співробітництво. За цей час пройшли підвищення кваліфікації та отримали свідоцтво державного зразка за спеціальністю «Державне управління» 297 фахівці служби. На разі створюються нові форми та модулі співпраці. На замовлення ДМСУ спільно з викладачами Інституту філології вже розроблена та затверджена програма «Англійська мова для професійного спілкування», що стартує восени 2015 року.





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024