Новини

 

Новий рік по-юридичному

29.12.2005
Юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка Новий рік вже відсвяткував. Двадцять восьмого грудня 2005 року в актовій залі головного корпусу студенти влаштували новорічний концерт.

Спочатку у вигляді танцю студенти продемонстрували, як святкували Новий рік кілька десятиліть тому. А далі пішли докази того, то що в наш час все набагато веселіше і цікавіше. Оскільки Новий рік - родинне свято, то голова великої родини юрфаку, декан факультету Володимир Іванович Андрейцев привітав усіх з новорічними та різдвяними святами. Привітання декана були віршованими.

Неперевершені ведучі познайомили всі кафедри факультету з гороскопом на 2006 рік. Для викладачів кожної кафедри був окремий музичний дарунок. Пролунали пісні, українською, російською та французькою мовами. А що стосується танцювальних номерів, то здавалось, що на сцені не студенти юридичного факультету, а справжні професійні танцюристи. Найекзотичнішим виявився подарунок кафедри цивільного права – східний танець хореографічного гуртка факультету.

Спостерігаючи за усміхненими обличчя глядачів, які покидали залу, Новий рік вони зустрічатимуть у гарному настрої. Наприкінці концерту Володимир Іванович Андрейцев подякував студентам за прекрасне дійство і зауважив: “Ви додали нам сил, внутрішньої енергії, наснаги жити і творити”.

Ми, в свою чергу, вітаємо студентів, викладачів та працівників Київського університету з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе вам міцне здоров’я, творчу наснагу, радість і удачу, щастя і добробут, буде сприятливим для здійснення всіх задумів і найпотаємніших мрій!


Фотогалерея


Наступні >>

Тетяна Воротняк, Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024