Новини

 

Педагогічні працівники КНУ підвищать кваліфікацію

20.05.2015
18 травня 2015 р. у Навчально-науковому центрі державного управління та фінансового контролю Інституту післядипломної освіти розпочалося підвищення кваліфікації педагогічних працівників університету.

Метою підвищення кваліфікації за програмою «Діяльність педагогічних працівників в умовах втілення Угоди про асоціацію України з ЄС» є оволодіння новими знаннями освітнього простору для досягнення результативності та якості навчального процесу.

Усвідомлюючи важливість діяльності педагогічних працівників університету в нових умовах реформування вищої освіти, таке навчання вже вдруге за останні півроку проводиться за розпорядженням ректора і здійснюється за кошти університету.

Серед 25 слухачів курсів підвищення кваліфікації - фахівці, завідувачі лабораторій та методисти факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем, Інституту післядипломної освіти, Інституту філології, Інституту біології, фізичного, хімічного, економічного факультетів, Науково-консультативного центру, Науково – методичного центру організації навчального процесу, відділу підготовки та атестації науково-педагогічних кадрів, які протягом двох тижнів отримають сучасні знання з питань новітнього законодавства вищої школи та освітнього простору.

Після проходження навчання учасники складатимуть іспит та отримають Свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024