Новини

 

Турецькі студенти протягом місяця навчалися в Інституті філології

14.05.2015



У рамках реалізації угоди між Кавказьким університетом і Київський національним університетом імені Тараса Шевченка вперше відбувся обмін студентів. Нагадаємо, що у Кавказькому уніврситеті цьогоріч у м. Карс (кавказький регіон Турецької Республіки) на базі Гуманітарно-природничого факультету розпочав свою діяльність Український культурний центр. Розвиткові українознавчих студій наразі сприяє наш викладач доцент Володимир Підвойний, який працює у Кавказькому університеті, та студенти кафедри тюркології і кафедри фольклористики, які туди їздять.

15 квітня п'ять студентів з Кавказького університету приїхали на місяць навчатися в Інститут філології при кафедрі української та російської мов як іноземних. Упродовж місяця співробітники та студенти кафедри тюркології на чолі з доцентом Іриною Покровською знайомили гостей із традиціями Шевченкового університету, здобутками та можливостями, забезпечували комфортне перебування студентів у Києві, у стінах Інституту філології.

13 травня сертифікати та символічні подарунки студентам з Кавказького університету вручив заступник директора з міжнародних зв'язків Інституту філології Сергій Скрильник.

Інститут філології

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024