Новини

 

Радіофізики успішно виступили в проекті Garage 48

13.05.2015
Студенти 3 курсу факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем Олександр Загарія та Костянтин Лапчевський (напрям підготовки «Прикладна фізика») вкотре успішно виступили в міжнародних студентських змаганнях. – на цей раз в проекті Garage48.

Garage48 - це міжнародний 48 годинний хакатон для розробників, дизайнерів та маркетологів, створений для того, щоб учасники могли в режимі onlineпрезентувати власні бізнес-ідеї, отримати відгуки менторів та інвесторів, сформувати команду та представити прототип свого проекту. G48 широко відомий в Європі. Загалом участь в заході за весь період існування взяли більше 2000 учасників, створено більше 300 прототипів проектів і більше 15 успішних стартапів.

Основна мета проекту- довести, що бізнес - це не тільки фінансові ресурси, а й позитивний настрій та творча команда однодумців.

Цього року хакатон проходив у Києві на базі коворкінгу "Часопис". Студенти О.Загарія та К. Лапчевський взяли участь у складі міжнародної команди "D+D" (DeveloperandDesigner) зі студентами з різних ВНЗ України, а також з Естонії.

Спільними зусиллями всіх учасників команди було розроблено прототип системи, яка має значно спростити комунікацію між програмістом та дизайнером.

Команда виборола перше місце серед 16 представлених проектів (більше 80 учасників), та була нагороджена спеціальними призами від компанії Microsoft.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024