Новини

 

Польсько-український проект "Інноваційний університет та лідерство"

24.04.2015
22-24 квітня 2015 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходить фінал проекту «Інноваційний університет та лідерство», організаторами якого виступають факультет «Вільних мистецтв і наук» («Artes Liberales») Варшавського університету, фонд «Інститут «Artes Liberales» (Варшава, Польща) у співпраці зі Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародним благодійним фондом "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики". Проект реалізовується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща. Його фінансує Міністерство закордонних справ Республіки Польща в рамках програми польського співробітництва Міністерства закордонних справ Республіки Польща в 2014 році.

Метою проекту є підготовка лідерів, які мають бажання та здатні впроваджувати інноваційні підходи в управлінні вищою школою і окремими навчальними закладами, орієнтовані на впровадження в українських університетах новітніх освітніх технологій.

Відбір учасників проекту відбувся на конкурсній основі організаторами проекту з української та польської сторони.
Участь у проекті передбачає:
• Курс тренінгів 6-10 та 13-17 жовтня 2014 р. у Варшавському університеті;
• Розробкаміні-проектів, консультації 20-31 жовтня 2014 р. у Варшавському університеті;
• Консультації та дистанційна робота над міні-проектами (листопад 2014 р. - лютий 2015 р.)
• Підсумковий семінар уКиєві (березень 2015 р.)

Університет в проектіпредставляють:
Галина Усатенко, голова Громадської Ради при Міністерствіосвіти і науки України, профессор Інституту філології; проект – «Державно-громадське управління освітою: досвід Польщі та практика в Україні»
Роман Гавриленко, керівник групи Відділу міжнародного співробітництва; проект – «Вдосконалення систем управління відділів міжнародного співробітництва в освіті та науці».










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024