Новини

 

Презентація проекту InforMEA та його ресурсу оn-line навчання

21.04.2015
24 квітня о 13.00 Американський центр загального права анонсує презентацію проекту InforMEA та його ресурсу оn-line навчання. Презентація проводитиметься Еваю Дуер, фахівцем із правових питань підрозділу менеджменту знань та комунікації відділу екологічного права та конвенцій UNEP.

InforMEA – платформа, створена в рамках Багатостороннього Договору з питань довкілля Ініціативи Міжнародного вимірювання знань (ІКМ Initiative), що об'єднує близько 40 секретаріатів з питань глобальних та регіональних правових документів 18 різних Конвенцій, прийнятих чотирма організаціями ООН та Міжнародним спілкою охорони природи (IUCN). Головна мета - створити єдиний портал, який об'єднуватиме інформацію по MEA з різних Конвенцій та їхніх інформаційних ресурсів.

Цей посібник з дистанційного навчання було розроблено з метою надання широкого доступу до міжнародного екологічного права, його різних документів та інституцій.
та http://e-learning.informea.org, щоб ознайомитися з можливостями цього ресурсу, серед яких є прослуховування онлайн-курсів, таких як "Вступ до Міжнародних договорів щодо рослинних генетичних ресурсів для виробництва продовольства та сільського господарства" або "Вступ до Стокгольмської конвенції про стійкі органічні забруднювачі" тощо.

Ви зможете поставити запитання про проект під час презентації. Запрошуємо Вас у п'ятницю, 24 квітня о 13.00 до Американського центру загального права, ауд. 236.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024