Новини

 

Візьми резюме – реалізуй свій шанс!

10.04.2015
8-го та 9-го квітня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пройшов Ярмарок вакансій «Імпульс - 2015». Протягом 2-х днів з 10.00 до 17.00 студенти, випускники та молоді фахівці мали можливість поспілкуватися з найвпливовішими HR-спеціалістами найкращих компаній України. Це вже 13-ий брендовий захід, що його проводить Центр працевлаштування «Імпульс» спільно з університетом. Найбільше пощастило студентам факультету радіофізики, електроніки і компюторних систем та інституту філології, тому що саме на їхній території проходив захід.

У його рамках були організовані презентації компаній, тренінги з працевлаштування та майстер-класи з написання резюме. Відвідувачі також побували на форумі "Сучасні можливості та виклики ринку праці для молоді", де роботодавці говорили про основні труднощі, з якими зіштовхуються молоді фахівці.

Завдяки шестирічному досвіду ЦП «Імпульс» допоміг багатьом студентам знайти роботу та визначитися (реалізуватися) у своєму професійному житті. Компанії-учасники Ярмарку вакансій «Імпульс - 2015»: JTI, Nestle в Україні, Ашан, KPMG, Unilever, EY, ПрАТ «Філіп Морріс Україна», Maxi Marketing, Укртелеком, British American Tobacco Ukraine, Платинум Консьєрж, Melexis, Київстар, Materialise, SmartGroup, NetCracker, Сільпо, Mazars, PwC та інші.

У цьому році кількість роботодавців на ярмарку значно зменшилася, далеко не всім компаніям під силу зараз розширювати кількість персоналу. Сподіваємось, що ситуація покращиться і наші студенти вдало працевлаштуються!











Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024