Новини

 

Стартувала чвертьфінальна гра КВН під назвою “Мобільне життя”

02.12.2005
Перша чвертьфінальна гра команд КВН за Кубок ректора Київського університету відбулась 30 листопада цього року. Відкривали чвертьфінальні ігри команди: економічного факультету “З перцем”, фізичного “Безмежний потенціал гумору”, факультету соціології та психології “Основний інстинкт” та Інституту філології “Схід-Захід”.

Але розпочали чвертьфінальну гру, як це не дивно звучить, вболівальники. Вони ще за довго до виходу на сцену ведучого почали вболівати кожен за свою команду. Оскільки гра мала розпочатися о 19.00, а о 19.09 за київським часом на сцені були лише декорації, то глядачі оплесками змусили ведучого вийти до народу, представити склад компетентного журі і розпочати змагання.

Після першого конкурсу стало зрозуміло, що перемога дістанеться або команді “Основний інстинкт”, або “Схід- Захід”. Після розминки перемога Інституту філології стала очевидною, адже коли команди економістів і фізиків набрали по 2, 8 бала, соціологів та психологів 2, 6 бала, то “Схід-Захід” журі оцінило в 4 бали. В третьому конкурсі команди виклались “на всі сто”, але філологи знову були кращими і таким чином здобули перемогу.

Загальний результат гри: “Безмежний потенціал гумору” – 10, “З перцем” – 11,2, “Основний інстинкт” – 11,8, “Схід-Захід” – 13, 8.

Що ж, гра є гра перемагає сильніший.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024