Новини

 

Наші магістри взяли участь у міжнародних змаганнях у галузі нафтової геології

01.04.2015
19-20 березня 2015 року у м. Прага (Чеська Республіка) відбувся Європейський відбірковий тур Міжнародних змагань з нафтової геології Imperial Barrel Award, організованих American Association of Petroleum Geology. Протягом двох місяців перед змаганнями вони готували проект оцінки нафтогазоперспективності площі Spinel, розташованої в Австралії. Змагання відбуваються у форматі презентацій (тривалість – 25 хвилин) та спілкування з журі, яке складається з провідних фахівців найбільших світових нафтових концернів. Робоча мова заходу – англійська. Цей щорічний конкурс започатковано у 2006 році. Команда Інституту геології Київського національного університету імені Тараса Шевченка бере в ньому участь з 2009 року. Основна мета конкурсу – підвищення знань студентів у галузі нафтової геології.

Цього року команда Інституту геології складалась із магістрів першого року навчання: Івана Зінченка, Ірини Пап, Ірини Трегуб, Валерія Халімендіка та Анатолія Чернова. Вони боролися за перемогу із 22 провідними спеціалізованими університетами Європи, відібраних Організаторами із 35 команд. Сильнішим цього року виявився університет Royal Holloway (London), який змагатиметься у фіналі в США з представниками інших континентів.

Восени почнеться внутрішній відбір команд для участі в новому конкурсі. За детальною інформацією можна звертатися до доцента кафедри геоінформатики Віршила Івана Вікторовича.




Інститут геології

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024