Новини

 

Щасливої дороги у майбутнє, випускники-офіцери!

02.03.2015
28 лютого 2015 року у ВІКНУ відбулася урочиста церемонія дострокового випуску офіцерів. У цей день отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями “магістр” 137 випускників (з них: золоту медаль – 3, диплом із відзнакою – 24). Усі вони проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших військових формуваннях України.

Дипломами з відзнакою та золотими медалями цього року були нагороджені лейтенанти Людмила Кіктенко, Іван Федорців та Тетяна Філіпчук.

Щиро привітали випускників ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський, уповноважений представник Міністра оборони України генерал-лейтенант Іван Марко, заслужений артист України Олег Скрипка та заступник Голови синодального відділу Української Православної Церкви по взаємодії зі збройними силами, настоятель Михайлівського храму при Окремому полку Президента України Архімандрит Лука.

Військовий інститут − єдиний в Україні військовий навчальний підрозділ вищого навчального закладу, що здійснює підготовку фахівців для всіх військових формувань зі спеціальностей міжнародні відносини, міжнародна інформація, переклад, фінанси, психологія, політологія, реклама і зв’язки з громадськістю, геоінформаційні системи і технології. В інституті функціонує ад’юнктура за вісьмома науковими спеціальностями.

За роки незалежності України у Військовому інституті підготовлено 3377 офіцерів тактичного та 386 оперативно-тактичного рівня.



































Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024