Новини

 

Географи розширюють освітянський простір

02.03.2015
Кафедра фізичної географії та геоекології географічного факультету вже п’ятий рік поспіль розбудовує співпрацю з університетами країн Балтійського регіону в рамкахспеціалізації «Міжнародне екологічне співробітництво». У центрі уваги – проблеми сталого розвитку територій та збереження якості українських ландшафтів, зокрема у сфері поводження з відходами споживання та виробництва. Литва, як одна з країн колишнього радянського простору, є найбільш послідовним лобістом інтересів України в питаннях адаптації нашої країни до членства в Євросоюзі, розбудови ринкових умов, демократії та забезпечення якісного довкілля. Цей шлях литовські науковці торують вже не перший рік і мають надію, що їхній досвід стане у нагоді українським колегам.
.



Студенти-учасники міжнародної конференції з Португалії, Швеції та України під час екскурсії на сміттєспалювальному заводі «Енергія»



Учасники круглого столу (зліва направо: доц. В. Михайленко (Україна), проф. М. Крііпсалу (Естонія), проф. В. Хогланд (Швеція), проф. Г. Денафас (Литва) та проф. Ц. Туркадзе (Грузія). Каунас, Литва, квітень 2014



Проф. Денафас та доцент Михайленко під час екскурсії на завод «Енергія», Київ, 2011

Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024