Новини

 

BIENVENUE, CHERS AMIS!

14.01.2015
У рамках Переліку заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України до Військового інституту прибула військова делегація з Французької Республіки в особі молодших лейтенантів Національного військового училища Сен-Сір Коеткідан Юбера Буайара та Александра Дансена, які протягом кількох тижнів проходитимуть мовне стажування у стінах нашого навчального закладу на базі військового гуманітарно-лінгвістичного факультету.

Навчання курсантів буде тривати до 25 січня цього року та закінчиться врученням свідоцтв про проходження мовного стажування. Крім того, для гостей із Франції будуть проведені екскурсії визначними місцями міста-героя Києва.

Начальник військового гуманітарно-лінгвістичного факультету полковник Юрій Дуліч та його заступник по роботі з особовим складом підполковник Сергій Семеха провели для курсантів училища короткий брифінг, присвячений умовам навчання у Військовому інституті, його історії, навчальним та науковим потужностям. Полковник зазначив, що радий вітати курсантів на українській землі, і побажав їм успіхів у підготовці.










ВІКНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024