Новини

 

У ВІКНУ відзначили День Збройних Сил України

06.12.2014
5 грудня 2014 року у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди 23-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Розпочалися заходи з мітингу під час якого було оголошено звернення начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Володимира Муженка та Ректора Університету академіка НАН України Леоніда Губерського. Згідно з наказом начальника Військового інституту низці курсантів було оголошено подяки, нагороджено пам’ятними знаками навчального закладу і грамотами, вручено чергові військові звання.

Привітали особовий склад зі святом виконуючий обов’язки голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Андрій Мельничук та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Білецький. Очільник району висловив глибокі переконання у тому, що і випускники, і майбутні офіцери Збройних Сил України з честю виконають свій святий обов’язок із захисту Батьківщини. Він вручив Почесні грамоти військовослужбовцям Наталії Сторожук, Наталії Мась, Олегу Коліснику і працівникам ЗС України Наталії Клімові та Вікторії Єгорові, які безпосередньо беруть активну участь в наданні психологічної допомоги пораненим в ході антитерористичної операції.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч зачитав присутнім вітальні телеграми, що надійшли на адресу навчального закладу від імені Міністра оборони України, Національного комплексу “Меморіальний комплекс національний музей Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр..”, Ввійськово-медичної академії ЗС України, Житомирського військового інституту ДУТ ім. С. Корольова, інших установ і організацій.

Від імені ради ветеранів виступив завідувач кафедри загальновійськових дисциплін полковник запасу Олексій Дем’янюк. Він з досвіду свого життя, військової служби дав оцінку сучасним воєнно-політичним подіям на сході України та подякував усім за активну підтримку наших бойових побратимів в зоні АТО.

Родзинкою свята став дебют новоствореного колективу “СВАРОГ” на чолі з солістом Анатолієм Варченком, який своєю піснею “Це наш шлях” на музику американської рок-групи Bon Jovi отримав заслужені овації глядачів. Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін запропонував зробити її студійний запис та визначити офіційним бойовим гімном Військового інституту.














































Офіцер відділення по роботі з особовим складом Військового інституту капітан Домбровський Олег Віталійович


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024