Новини

 

Студенти-видавці присвятили своїй альма-матер книгу

27.11.2014
26 листопада на кафедрі видавничої справи та редагування Інституту журналістики працювали над проектом "Мій університет": 7 годин для видавничої підготовки та друку.

Саме такий час був визначений для створення готового видання. Спочатку автори – студенти і викладачі кафедри — писали есе, потім магістри другого року навчання редагували, третьокурсники верстали, а керували роботою викладачі. Символом результативної творчої праці стали яблука й горіхи — плоди і зерна Університету.

Співпраця викладачів і студентів в одному проекті та особлива виробнича атмосфера дали змогу редакторам-початківцям побачити процес зсередини і створити повноцінний видавничий продукт. У роботі над книжкою студенти продемонстрували належний рівень професійних навичок, а викладачі виявили проблемні місця, над якими варто працювати.

Василь Теремко, завідувач кафедри видавничої справи та редагування: «Сподіваюся, проект не залишиться в стінах Інституту, а вийде за межі університету. Можливо, ми започаткуємо серію. Хочеться, щоб ідея проекту отримала логічний розвиток».

Нагадаємо, що це вже третій книжковий проект студентів та викладачів. Попередньо були створені видання «Мій Шевченко» та «Моя книга».




























Текст: Ольга Ніколайчук, студентка 2 курсу магістратури
Фото Ірини Демченко

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024