Новини

 

ЗВІТ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ КНУ

25.11.2014
Координаційна рада КНУ
Звіт за 23.09.14 - 25.11.14

1. Створено базу даних студентів на всіх факультетах/інститутах.
Студенти відзначали, чи потрібна допомога їм або їх родичам, чи бажають вони бути репетиторами, волонтерами та донорами, проходити медичні курси та вступити до лав Студентської гвардії КНУ.Керівник проекту – Кузік Світлана.

2. Проведено університетський збір медикаментів (29.09 – 10.10)
Загалом зібрано медикаментів на 15 684 грн.. Всі вони були відвезені у Військовий шпиталь міста Києва та передані представникам Волонтерської сотні.Керівник проекту – Бурдиляк Анна.

3. Проведено університетський збір теплого одягу та військовоїформи
(29.09 – 10.10)
12 мішків теплого одягу та військової форми, ящик носків, рукавиць, шарфів, ящик медикаментів + листи та малюнки дітей були передані Тернопільському батальйону територіальної оборони. Керівник проекту – Рудий Володимир.

4. Проведено проект «Стань донором – врятуй життя» (13.10)
КНУ при підтримці Київського міського центру крові та асоціацією молодих донорів України провели студентську акцію, під час якої кожен охочий мав змогу здати кров. В результаті, 79 бажаючих та 59 осіб, які стали донорами. Керівник проекту – Бурдиляк Анна.

5.Проведено університетський збір художньої та наукової літератури для солдатів у зоні АТО, поранених у госпіталях та східних внз та бібліотек. Зібрано 421 книгу. Керівник проекту – Ірина Маркова.

6. Проведено проект «Шоколадний лист», суть якого полягала в обгортанні шоколадок листами, написаними для учасників бойових дій. Такі невеличкі презенти піднімають бойовий дух тих, хто знаходиться на фронтах.

7. Проведено благодійний бал на підтримку бійців АТО, організований Студентським фронтом КНУ (23.11).В результаті зібрано більше 37 500 грн.Головний організатор–Бурдиляк Анна.


8. Збір коштів та допомоги в КНУ
Проведено факультетами\інститутами проекти по збору коштів та забезпечення студентів та випускників, які знаходяться в зоні бойових дій відповідних факультетів\інститутів всім необхідним.

Загалом, факультети та інститути зібрали близько 330 тис. грн.

На ту частину коштів, які були передані Координаційній раді 20 факультетами/ інститутами та студентськими організаціями університету, закуплено необхідні речі, які відправлені тим, хто перебуває в зоні бойових дій:
- 5 студентів під Маріуполем,
- брат студентки інституту філології,
- 10 випускників ВІКНУ,
- 8 бійців КНУ (студенти ІВТ, Інституту філології, географічного факультету, Навчально-наукового інституту "Інститут геології", Навчально-наукового центру «Інститут біології», Інституту журналістики, випускник військового інституту, та батько студента механіко-математичного факультету)
- полоненимБатальону "Донбас", яких взяли під Іловайськом.
- Тернопільському батальйону територіальної оборони.

9. Створено первинну організацію Червоного Хреста України в КНУ.
Завдяки цьому, студенти мають змогу проходити медичні курси та отримати відповідні сертифікати.Керівники проекту:Ісаєва Марина Сергiïвна та Бурдиляк Анна Сергіївна.

10. Розроблено та введено в дію проекти по репетиторству волонтерству та тьюторству.
Розпочато роботу у напрямку надання допомоги студентами КНУ для студентів, які перевелися до університету зі Сходу та Криму, а також для тих, хто стали вільними слухачами.

11. Звіт Студентської гвардії КНУ.
Організовано роботу мобілізаційного штабу СГ КНУ, навчання у ВІКНУ, історичний клуб, топографічний клуб, заняття з фізичної підготовки(проводяться не менше 2 разів на тиждень), пройдений прискорений курс молодого бійся першою групою СГ КНУ, проведену акцію здачі крові, власні вишколи. Актив СГ КНУ також сприяв створенню СГ НПУ, взяв участь у Марші УПА. Проведено 2 Ярмарки «Від Студента до воїна». Отримані кошти (3688 грн. )витрачені на амуніцію для студентів, які знаходяться в зоні бойових дій.

12. Ініційовано ряд проектів патріотичного виховання для студентів всіх факультетів/інститутів. Проектом передбачено покази фільмів, проведення лекцій на історичну тематику, зустрічей з учасниками бойових дій, організацію патріотичних флешмобів, створення мотиваційних плакатів та відео роликів,



Звіт розроблений Студентською робочою групою Координаційної ради КНУ.
Координатори Студентської робочої групи:
Абдуллаєва Діана Вагіфівна, студентка 1курсу магістратури механіко-математичного факультету, тел. (063)-159-52-58, Diana8Abdullaeva@gmail.com
Курінна Анна Володимирівна, студентка 2 курсу магістратури філософського факультету,
тел.(063)-177-65-18, kurinnaya.ann@gmail.com


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024