Новини

 

Фестиваль команд КВН – море сміху та гарного настрою!

27.10.2005
24 жовтня цього року стартував фестиваль команд КВН Київського університету. Такої кількості вболівальників в актовій залі головного корпусу не було давно, і це не дивно, адже не часто на одній сцені можна побачити виступи 15 найкращих університетських команд КВН. В цей вечір продемонструвати свої таланти зібралися як команди “ветерани” КВНського руху так і дебютанти, але в залі не відчувалось звичної атмосфери змагання - команди просто показували свої нові номери та найкраще зі старих виступів, а глядачі від душі веселилися та насолоджувалися їх талановитою грою.

Серед блискучих виступів цього вечора, можна виділити команду геологічного факультету, яка запропонувала замість вже традиційної Міс-метро, провести конкурс міс-автобус, тролейбус, трамвай, та міс-марштурка№8.

Оригінально виступила команда економістів “З перцем”, вони показали, що б було за життя, якби Буратіно випустили на масове виробництво і вони заполонили все наше суспільство.Насправді високий клас продемонстрували філологи “Схід-захід”. На сцені з команди грали всього два учасники, але це не завадило їм просто зірвати зал. Чого лише вартий вибір ними нового імені співаку Дімі Білану, серед запропонованих варіантів: Діма Білайн, Діма Білок, Дімарой, Дімараз, і навіть Білий Дім Чорне Вухо!

Команда «Генофонд» біологічного факультету своєрідно зреагувала на політичну ситуацію в нашій країні і закликала всіх присутніх: “Країні потрібні прем’єр-міністри – кохаймося!”. “Акули пера” Інституту журналістики, щоб особливо не напружуватись з вибором номерів, продемонстрували свій добре відомий виступ – власну версію телепрограми Ольги Герасим’юк “Без табу”. Дивлячись цей коронний номер журналістів, зал просто плакав зі сміху.

Як завжди прекрасно виступили команди Військового інституту, юридичного факультету та факультету соціології та психології. Команда “Універсанти” довела присутнім, що виклик в воєнкомат може бути написаний в еротичній формі, бо це значно краще сприймається призовниками і викликає в них більше бажання служити в армії.

Наприкінці фестивалю на глядачів чекав сюрприз. Ним став виступ збірної команди КВН, куди ввійшли найкращі гравці з різних університетських команд.

Загалом фестиваль команд КВН можна назвати вдалою генеральною репетицією до університетських змагань на Кубок Ректора Київського університету, перша чвертьфінальна гра якого відбудеться вже на початку грудня цього року.

Наталія Коротенко, Прес-центр


Фотогалерея

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024