Новини

 

Професор ІМВ Олександр Бірюков взяв участь у засіданні Цільової групи Світового банку

07.11.2014
Професор кафедри міжнародного приватного права Олександр Бірюков взяв участь у засіданні Цільової групи Світового банку з удосконалення міжнародних стандартів у сфері банкрутства. Його запросили стати членом цієї групи у 2011 році, після того як він зробив доповідь про реформу законодавства про банкрутство в Україні на одній з міжнародних конференцій, проведених у штаб-квартирі Світового банку (м. Вашингтон, Округ Колумбія, США).

Засідання Цільової групи Світового банку традиційно відбувалося у рамках Тижня права, що організовується цією міжнародною організацією наприкінці кожного року. Формат роботи експертів Світового банку у сфері банкрутства також є традиційним: у четвер відбувається круглий стіл, відкритий для усіх учасників Тижня права, а у п’ятницю проводиться закрите засідання членів Робочої групи, на якому обговорюються пропозиції з удосконалення міжнародних документів у сфері банкрутства.

Представник Інституту міжнародних відносин є єдиним учасником зазначеної Робочої групи з усіх країн колишнього Радянського Союзу. Відзначимо, що ця поїздка викладача ІМВ відбулася за фінансової підтримки Юридичної групи «LCF».








Прес-центр ІМВ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024