Новини

 

День українського козацтва в ННЦ «Інститут біології»!

16.10.2014
14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці в Навчально-науковому центрі «Інститут біології» відбулось урочисте відзначення Дня Українського козацтва. Проведення заходу - це данина всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності.
Студентським активом в холі ННЦ «Інститут біології» було організовано программу відзначення під назвою «Козацькі розваги». Під час заходу відбувся благодійний ярмарок та збір коштів на допомогу справжнім захисникам незалежної України, які беруть участь в бойових діях в ході АТО. Загалом на святі було зібрано 2472 грн. які будуть передані Координаційній Раді КНУ для подальшої адресної допомоги учасникам АТО. Студентський актив ННЦ «Інститут біології» висловлює щиру подяку всім хто приєднався до свята, а також Молодіжному центру культурно-естетичного виховання за надані українські костюми.
Досить несподіваним та символічним для біологів стало те, що в цей день вийшов Указ президента України Петра Порошенка про встановлення в Україні щорічного державного свята «День захисника України». Тому 14 жовтня 2014 року ННЦ «Інститут біології» відзначив ще й і перший в історії держави «День захисника України»!

Бондаренко Олександр
Голова Студентського парламенту
ННЦ «Інститут біології»


























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024