Новини

 

Відкритий урок у ВІКНУ

15.10.2014
Згідно з планом методичної роботи ВІКНУ 14 жовтня 2014 року заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч з метою популяризації та іміджу Збройних Сил України провів відкрите заняття зі студентами факультету військової підготовки.
Перед початком занять полковник Віктор Уліч поінформував студентів про те, що Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України своїм Указом встановив 14 жовтня в День Покрова Пресвятої Богородиці нове державне свято – День захисника України.
Це рішення прийнято з метою “вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості”, – зазначив доповідач.
Заняття було присвячене військово-соціологічним та психолого-педагогічним проблемам гуманітарного розвитку Збройних Сил. На ньому було розглянуто низку актуальних питань теоретичного та практичного спрямувань основ виховання військовослужбовців в умовах проведення спеціальних операцій та антитерористичної операції зокрема. Для наочності присутнім було продемонстровано документальні відеофільми, що впливають на характер організації виховної роботи у підрозділі.
На занятті були присутні науково-педагогічні працівники Військового інституту, а також учасник АТО, курсант 121-ої навчальної групи солдат Олександр Подволоцький, який перебував у зоні бойових дій понад 2 місяці.
Як зазначив завідувач кафедри військово-гуманітарної підготовки Віктор Безбах, заняття пройшло на високому теоретико-методологічному рівні і досягло своєї мети.









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024