Новини

 

Оголошено конкурси програми Еразмус+

11.10.2014



Еразмус+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді і спорту.

У рамках оголошеного конкурсу програми Еразмус+ у сфері вищої освіти університети України мають можливість співпрацювати з вищими навчальними закладами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні програми, зміцнювати зв'язки між університетами і суспільством, поширювати ідеї об'єднаної Європи.

Дізнатись про напрями освітньої програми ЄС, правила та умови участі представники українських ВНЗ зможуть під час Всеукраїнського інформаційного дня Програми Європейського Союзу Еразмус+.

Захід відбудеться 4 листопада 2014 року у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, конференц-зал (2-й поверх).
Всеукраїнський інформаційний день Еразмус+ організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури за організаційної підтримки Національного університету харчових технологій.

До участі запрошено Першого заступника Міністра освіти і науки України І. Р. Совсун, керівника відділу економічної співпраці, соціального та регіонального розвитку Представництва ЄС в Україні Хуану Мера Кабелло, експертів Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (Брюссель), ректорів і проректорів провідних вітчизняних ВНЗ.

У рамках Інформаційного дня буде представлено:
- загальний огляд програми та напрями Еразмус + у сфері вищої освіти;
- правила та умови участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах програми співпраці за напрямами: «навчальна мобільність», «розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня програма Темпус), «Жан Моне»;
- рекомендації з підготовки проектних заявок і як працювати з інструкціями;
- кращий досвід найбільш успішних проектів програми Темпус, що може бути застосований для підготовки проектів Еразмус+.
. або на сайті Національного Еразмус+ офіс в Україні.

Відділ міжнародного співробітництва КНУ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024