Новини

 

ІМВ взяв участь у 10-й міжнародній виставці «Освіта за кордоном - UIEF 2014»

07.10.2014
ІМВ взяв участь у 10-й міжнародній виставці «Освіта за кордоном - UIEF 2014»

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяв участь у десятій міжнародній виставці-форумі «Освіта за кордоном - UIEF 2014» - Ukrainian International Educational Fair 2014, яка відбулась 27 вересня 2014 року у місті Києві.

У виставці взяли участь провідні навчальні заклади з 10 країн світу. Кожен студент та школяр, який прийшов на виставку отримав максимальну кількість інформації, яка згодом допоможе зорієнтуватися в програмах та навчальних закладах для отримання освіти.

Інститут міжнародних відносин в рамках виставки презентував англомовні магістерські програми та програми «подвійних дипломів», які відкривають перспективу інтеграції української освітньої і наукової системи у європейський освітній і науковий простір.
На сьогодні абітурієнтам ІМВ пропонуються такі англомовні магістерські програми:
• «East European Studies» (на базі спеціальності «Міжнародні відносини»)
• «International Litigation» (на базі спеціальності «Міжнародне право»)
• «International Information (Cyber) Law» (на базі спеціальності «Міжнародне право»)
• «International Trade Regulation» (на базі спеціальності «Міжнародне право»)
• «International Entrepreneurship» (на базі спеціальності «Міжнародні економічні відносини»)
• «International Management and Marketing» (на базі спеціальності «Міжнародний бізнес»)
• «International Communication» (на базі спеціальності «Міжнародна інформація»).
Також Інститут співпрацює з іноземними партнерами в межах понад 50 міжуніверситетських угод, а також за двосторонніми угодами ВНЗ Польщі, Хорватії, Узбекистану, Казахстану, Росії, Королівства Марокко та ін.

Під час виставки-форуму була проведена серія семінарів та презентацій від провідних закордонних начальних закладів та спеціалістів з міжнародної освіти. Зокрема, доктор політичних наук, доцент кафедри міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Даниленко Сергій Іванович виступив перед відвідувачами форуму із темою «Сучасні тенденції освіти у галузі міжнародних відносин: вибір між Україною та закордоном», в якій звернув особливу увагу на те, що якісну європейську освіту можливо здобути не залишаючи Україну.

Окрім цього, міжнародні зв'язки Інституту, які розвиваються у межах угод про співробітництво Київського національного університету, а також на основі двосторонніх угод про співробітництво, що укладаються між Інститутом та профільними зарубіжними навчальними закладами і науковими установами, забезпечують високу академічну мобільність як студентів, так і викладачів Інституту, чим забезпечується високий рівень підготовки фахівців-міжнародників в Україні.

Під час виставки відвідувачі мали можливість пройти безкоштовну консультацію менеджерів компанії Domar Travel Education, та підібрати програму навчання в університетах та школах, які не були представлені.

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Campus France та DAAD виступили офіційними партнерами виставки-форуму «Освіта за кордоном – UIEF 2014».


Прес-центр ІМВ










Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024