Новини

 

Співпраця з польськими вишами виходить на новий рівень

26.09.2014
26 вересня в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч Президента Спілки ректорів Вищих навчальних закладів України Леоніда Губерського та Президента Головної Ради науки та вищої освіти Польщі, Президентом Фундації польських ректорів Єжи Возніцкі. Відбулося обговорення спільного проекту, що має узагальнити досвід напрацьований вишами Польщі та України в результаті співпраці та визначити конкретні напрямки майбутньої в контексті нових реалій і можливостей, що відкриваються. Зокрема й у руслі прийнятого нещодавно українського «Закону про вищу освіту».

Леонід Губерський та Єжи Возніцкі провели нараду з науковцями університету, на якій представники факультетів, які мають тісні зв’язки з польськими колегами, поділилися своїм баченням перспектив такої роботи, внесли конструктивні пропозиції до її реального покращення.
В ході зустрічі досягнуто домовленості про проведення на початку листопада двосторонньої зустрічі, на якій буде деталізовано і конкретизовано всі слушні пропозиції та проекти для їх реального втілення. У зустрічі та нараді взяли участь проректори з міжнародних зв’язків Петро Бех та з наукової роботи Сергій Вижва.
































Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024