Новини

 

Благодійна акція на економічному: виставка Олени Плєшакової

25.09.2014
З 15 вересня 2014 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки декана факультету В.Д. Базилевича, в рамках благодійної акції \"Україна - єдина країна\", проходить виставка художніх робіт аспірантки кафедри «Економічна теорія, макро- і мікро економіка» Олени Плєшакової.



Ази художньої майстерності Олена Плєшакова осягала в Академічній художній школі (майстерня А.Ф. Дмитренка). Учасниця майстер-класів з живопису та графіки Московського державного академічного художнього інституту імені В.І. Сурікова. З 2010 року бере участь у Всеукраїнських та Міжнародних виставках. Роботи Олени Плєшакової знаходяться в приватних колекціях України, Росії та Канади.



30 вересня 2014 року о 11.00 на економічному факультеті відбудеться творча зустріч з автором Оленю Плєшаковою. В ході зустрічі буде проведено благодійний аукціон з продажу картин. Усі кошти, отримані під час благодійного аукціону, будуть використані на закупівлю ліків для військовослужбовців, які постраждали під час бойових дій на сході країни та знаходяться на лікуванні в столичному шпиталі.


Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь в аукціоні та підтримати наших Героїв – військовослужбовців.



Ознайомитися з роботами, що будуть представлені на аукціоні ви можете за адресою: економічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка, вул. Васильківська 90-А.

Телефон для довідок: 096 682 24 82










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024