Новини

 

Випускний на юридичному

08.07.2014
8 липня стіни alma mater залишають випускники-юристи 2014 року — спеціалісти та магістри. Першими отримали привітання від ректора, викладачів та студентського парламенту КНУ спеціалісти. Ректор нашого університету академік Леонід Васильович Губерський привітав молодих фахівців, їхніх близьких і рідних із завершенням важливого етапу навчання у їхньому житті та побажав спеціалістам із гордістю нести звання випускника КНУ. Леонід Васильович наголосив, що для випускників юридичного факультету КНУ високий професіоналізм повинен бути нерозривно пов’язаний із високими моральними якостями, патріотизмом і порядністю.
Успіхів у кар’єрі та особистому житті молодим юристам побажав Голова Вищого Адміністративного Суду України Олександр Миколайович Нечитайло.
Випускників-магістрів привітав проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Анатолійович Бугров. Він зауважив, що вони є випускниками одного з найславетніших факультетів університету, побажав їм успіхів у всіх починаннях та висловив переконання, що вони з гідністю нестимуть ім’я випускника Тарасового Університету. З теплими словами привітань до нової генерації юристів звернувся Голова Верховного Суду України Ярослав Михайлович Романюк.
Декан юридичного факультету Іван Сергійович Гриценко подякував високопрофесійному викладацькому складові факультету, який не лише навчає та виховує майбутніх фахівців, а й розбудовує прекрасну наукову школу у галузі правознавства та формує обличчя університету загалом.
Від імені випускників подяку адміністрації, викладачам, студентському парламенту висловили представники спеціалістів та магістрів. Вони зазначили, що саме в Університеті кожен студент-правник формується як особистість, випробовує себе у юриспруденції, громадській, культурній діяльності. Талановиті студенти з вокальної студії студпарламенту юридичного факультету проводжали вже дипломованих юристів у велике життя безсмертним гімном студентства Gaudeamus та гімном юридичного факультету.





































Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024