Новини

 

Вручення свідоцтв випускникам підготовчого відділення

29.05.2014
28 травня 2014 року в Актовій залі Червоного корпусу Університету відбулось урочисте вручення Свідоцтв про нарахування додаткових балів випускникам підготовчого відділення КНУ – абітурієнтам природничих, математичних та технічних напрямів підготовки Університету.

Цього року на підготовчому відділенні навчалося близько 540 слухачів з різних регіонів України (Сміла, Канів, Херсон, Ржищів, Житомир, Золотоноша, Вінниця, Кіровоград, Глобино, а також з багатьох міст і селищ Київщини).

Серед слухачів підготовчого відділення понад 200 абітурієнтів отримали до 20 додаткових рейтингових балів. Абсолютний результат у 20 балів отримали 26 осіб (з них 12 – з математики, 4 – з географії, 5 – з біології, 4 – з фізики, 1 – з хімії). На урочистостях були присутні викладачі та співробітники підготовчого відділення; прибуло чимало гостей, батьків, друзів.

Свідоцтва абітурієнтам вручав проректор з науково-педагогічної роботи Університету Володимир Бугров, а завідувач підготовчого відділення Ірина Ляшенко та голова студентського парламенту Інна Степанець висловили побажання побачити усіх випускників знову в стінах Університету, але вже на врученні студентських квитків.















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024