Новини

 

Студенти юридичного допомогли вихованцям дитячого будинку

20.05.2014
16 травня 2014 року соціальний відділ студентського парламенту юридичного факультету за ініціативою активних студентів нашого університету, а зокрема Гречківського Вадима, Мініна Леоніда, Рудковського Андрія, Завгороднього Романа, Фрича Миколи, Зерова Костянтина та Святненко Анни організували благодійну поїздку до дитячого будинку «Любисток» (с. Нові Петрівці, Вишгородський р-н.), у якому проживає 17 дітей підліткового віку.

Розумні, красиві, майже дорослі хлопці й дівчата привітно зустріли нас, з радістю допомагали в приготуванні «солодкого пікніку». Проявляючи неабиякий ентузіазм і високий рівень професіоналізму, вихованці вразили наших студентів грою у футбол. Проте незважаючи на теплу сімейну атмосферу, що панує в «Любистку», серйозні погляди юнаків і розповіді про їхні трагічні долі змушують повернутися до реальності. Реальності, яка безжально «відкинула» цих дітей на узбіччя життя.

Вихованці дитбудинків потребують багатьох матеріальних речей. Наші студенти приїхали з подарунками, зокрема і допомогли встановити у «Любистку» комп’ютери. Проте цим дівчатам і хлопцям потрібні не лише речі, а й теплі слова підтримки, і надійне плече друга, й усмішки, і спілкування. Нехай ніколи у світі не буде самотніх дітей!

Щира подяка всім небайдужим студентам, які взяли участь у проекті! Дякуємо за Ваші добрі серця!














Заступник голови соціального відділу
студпарламенту юридичного факультету
Світлана Семенюк



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024