Новини

 

«Спорт для всіх»

23.04.2014
У спортивному комплексі Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводяться змагання з різних видів спорту в рамках Спартакіади ветеранів «Спорт для всіх» серед професорсько-викладацького складу та співробітників університету, присвяченої 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. Відбулися змагання з настільного тенісу, плавання та бадмінтону.

14 квітня пройшли змагання з настільного тенісу. У напруженій боротьбі переможцями та призерами стали: І місце – Ракевич А. П. (начальник служби експлуатації спорткомплексу), ІІ місце – Корнієнко І. Г. (провідний інженер служби головного енергетика університету), ІІІ місце – Паламарчук М. А. (кафедра фізичного виховання та спорту). Серед жінок перемога дісталася Козятек А. І., ІІ місце – Ковальчук С. К. (кафедра фізичного виховання та спорту). Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Мороз О. В.








16 квітня викладачі нашого університету змагалися у плаванні в трьох вікових категоріях: 45-54 рр., 55-64 рр., 65 рр. і старше. Переможцем на дистанції 50 м. вільним стилем серед жінок у другій віковій категорії стала Максимова Н. Ю. (ф-т психології); на дистанції 50 м. брасом серед жінок третьої вікової категорії – Смолдовська Е.О. (ф-т РЕКС), у першій віковій категорії – Козятек А.І. (кафедра фізичного виховання та спорту). У чоловіків на дистанції 50 м. вільним стилем переможцем у третій віковій категорії став Алексєєнко В. Р. (ННЦ «Інститут біології»), у другій віковій категорії – Жиленко М. В. (ф-т психології), у першій віковій категорії – Пришляк О. О. (механіко-математичний ф-т). На дистанції 50 м. брасом переможцями у своїх вікових категоріях стали – Алексєєнко В.Р. та Жиленко М.В.
Головний суддя змагань – суддя національної категорії Насонов В. Д.








19 квітня в спортивному залі геологічного ф-ту пройшли змагання з бадмінтону. Переможцями та призерами стали: І місце виборов Кузенко В.Ф. (ф-т кібернетики), ІІ місце – Ауербах С. Г. (географічний ф-т), ІІІ місце – Букрєєв В. В. (кафедра фізичного виховання та спорту).

Кафедра фізичного виховання та спорту дякує учасникам змагань за активну участь і бажає їм міцного здоров’я та нових перемог!

Запрошуємо викладачів університету взяти участь у змаганнях з шахів (28 квітня, початок о 15:00) та волейболу (28 квітня, початок о 12:00) в рамках Спартакіади ветеранів «Спорт для всіх», що відбудуться у спортивному комплексі університету.

Кафедра фізичного виховання та спорту


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024