Новини

 

Ректор Софійського університету відвідав КНУ

16.04.2014
16 квітня 2014 року відбулася зустріч ректора КНУ імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського з ректором Софійського університету Св. Климента Охридського Іваном Ілчевим.
Іван Ілчев подякував за запрошення, висловив задоволення від перегляду експозиції Зоологічного музею, що встиг відвідати перед зустріччю і розповів про Софійський університет.
Учасники зустрічі обмінялися думками про перспективи розвитку університетської освіти і співпраці в цьому контексті між Київським та Софійським університетами
Зокрема Леонід Губерський нагадав, що договір про співпрацю з Університетом Св. Климента підписано у 2001 році. За цей час налагоджено спільну роботу між гуманітарними факультетами, відкрито Центр болгарської мови і літератури, історії та культури в Інституті філології. Щороку відбувається обмін студентами, викладачами, але співробітництво необхідно розширювати, сконцентрувавши більше уваги на природничих факультетах. Леонід Васильович запропонував підготувати нові робочі програми, що діятимуть у рамках існуючого договору, щоб таким чином активізувати співпрацю.

















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024