Новини

 

ВІКНУ взяв участь в акції «За чисте довкілля»

14.04.2014
У День довкілля 12.04.14 особовий склад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) взяв участь у загальноукраїнській акції «За чисте довкілля» та загальноміській толоці, яка цього року відбулася під гаслом: «Чиста столиця починається з мене!».

440 військовослужбовців, працівників Збройних Сил України та курсантів ВІКНУ прибули до Військового інституту для наведення порядку на території ВІКНУ та Голосіївського району м. Києва.

– Нам усім сьогодні дуже не вистачає позитиву, добрих справ та гарного настрою, – сказав заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч. – Тож почнемо з наведення порядку, благоустрою нашого міста та країни. Для цього ми і зібралися на сьогоднішній захід.

Як повідомив заступник начальника з матеріально-технічного забезпечення полковник Олег Бурдюг, у цей день було прибрано території навколо навчальних корпусів та гуртожитків ВІКНУ, лісополоси по проспекту академіка Глушкова, вулицях Лятошинського та Крейсера «Аврора». Всього було висаджено понад 200 кущів та квітів, побілено бордюри, вивезено близько 5 тонн сміття.












Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024