Новини

 

Як знайти роботу для душі

11.04.2014
8 квітня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся майстер-клас "Як знайти роботу для душі?", організований Студентським парламентом. Своїми порадами зі студентами поділилася провідний спеціаліст, випускниця психологічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, тренер компанії "BogushTime" - Марія Самойлюк. Ще на початку зустрічі учасники виглядали похнюпленими і стомленими, а вже в ході роботи відчули значний прилив оптимізму і мотивацію. Студенти зуміли не лише зробити правильну постановку власних цілей, а й віднайти способи їх реалізації. Така ефективність заходу зумовлена тим, що замість нудного прослуховування лекції учасникам було запропоновано багато практичних завдань, що торкнулися індивідуально кожного і змусили замислитися. Тренер мотивувала всіх взяти активну участь в обговоренні поставлених для себе цілей, усвідомити важливість поточних завдань, заохотила нові знайомства, а також поділилася власним досвідом успіху та розповіла про базові помилки при проходженні співбесід.

Стало зрозуміло, що технологія пошуку роботи для душі полягає у щоденних діях на шляху до цієї мети, виконанню прописаних раніше бажань, втіленню своїх мрій за чітким графіком. Важливим фактором при влаштуванні на роботу є не те, чого ви очікуєте від цієї роботи, а те, що ви самі можете запропонувати компанії, чим можете бути корисним. Адже якщо ви не зацікавлені в тому, щоб реалізувати свою працю у справді вагомий результат, то може ви помилилися і ця робота не так вже й сильно вас цікавить? Кажуть: "Оберіть собі роботу для душі і вам не доведеться працювати жодного дня в житті". Важливі не деталі, важливий процес і результат вашої роботи, ваше задоволення від того, що ви робите, і тоді вас неодмінно чекає успіх.

Ще до закінчення лекції студенти були сповнені мотивації діяти , багато хто був готовий почати процес змін і втілення мрій просто зараз.

Такі тренінги дійсно варті того, щоб їх відвідувати, бо вони дозволяють впорядкувати бажання і думки, прояснити, що робити і як.
Вікторія Присяжна,Студпарламент




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024