Новини

 

Проект Студпарламенту — школа фінансової грамотності

08.04.2014
7 квітня стартував проект Студентського парламенту "Школа фінансової грамотності", завдяки якому кожен бажаючий студент КНУ може поглибити свої знання з економіки, фінансів та банківської справи.

У сучасному світі фінансова грамотність є невід’ємною ознакою будь-якої освіченої людини, адже кожен із нас щоденно вступає в економічні відносини, а кваліфіковані економісти та фінансисти завжди затребувані на ринку праці. Тому до участі в проекті ми запрошуємо не лише студентів економічних спеціальностей, а й випускників нашого ВНЗ та представників інших спеціальностей.

У рамках проекту будуть проведені лекції з представниками фінансових компаній-партнерів та банків, екскурсії до банківських установ, що дозволять побачити світ фінансів, як кажуть, зсередини, а також провести тестування набутих знань, за результатами якого учасники, які набрали найбільшу кількість балів будуть запрошені на СТАЖУВАННЯ до банків та компаній-партнерів!

Партнери: ПУМБ, Група компаній «Progroup&Renaissance consulting», Ernst&Young та Укрсиббанк.
Cтуденти КНУ зокрема мали змогу дізнатися, як вберегти себе від захмарних кредитів та не потрапити на вудку інтернет-шахраїв.






Студентський парламент КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024