Новини

 

Третя мистецька виставка сучасної художньої творчості в ІМВ

26.03.2014
20 березня 2014 року у стінах Інституту міжнародних відносин КНУ відбулася третя мистецька виставка сучасної художньої творчості "Зимові канікули". Усі охочі мали чудову можливість поспілкуватися з відомими представниками художньої еліти та безпосередньо познайомитися з їх творами.
На відкриття завітали голова київської організації Національної спілки художників України В. Коновал, провідні художники сучасності К. Могилевський, О. Ольховий, Т. Красна, М. Ольхова, І. Пилипенко, Г. Примакова, О. Придувалова, О. Храпачовта інші. Культурний захід підтримали директор ІМВ В. Копійка, заступник директора з навчально-виховної роботи Т. Климук, студенти та викладачі Інституту.
Мета цього проекту - створити для студентів і викладачів унікальну можливість постійного контакту з видатними творами сьогодення в буденному плині навчального процесу, вивести якість освіти на ще більш високий рівень. Адже Інститут - це не тільки науково-освітній заклад, а й центр духовного та культурного розвитку особистості.
З нетерпінням чекаємо наступних творчих зустрічей!




Прес-центр ІМВ

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024